Trei, mai exact. Mai degraba as fi putut sa-i spun lunch box super fancy trancy… Aceasta a fost o nebunie/inspiratie de moment. Si daca va mai amintiti pieptul de pui facut asa si pieptul de pui facut asa, apai aveti o idee despre ce combinatie m-a lovit in cap. Mai spuneam la un moment dat ca imi place la nebunie pieptul de pui… fiert, grilat, prajit, nu conteaza. Important este sa fie piept de pui. Nu mi se pare deloc fad, uscat, atos etc. Daca este gatit cum trebuie, e bun nene, ce sa mai.
Asadar, ce avem nevoie:
– 4 piepti de pui batuti mar si facuti ca si cum ar fi fost intinsi cu facaletul. Ganditi-va la seful de la servici cand faceti aceasta operatiune, si va garantez ca va iese hartie…
– 50 de grame parmezan ras
– cateva bucati de branza albastra
– tot cam 50 de grame de cascaval ras
– sare, boia dulce, piper
– 4 feliute de sunca (eu am avut serrano)
– ulei pentru prajit (de data asta, am folosit ulei de arahide… nu am simtit ca ar fi nici o diferenta)
Este foarte simplu odata ce pieptii de pui au fost super expandati. Se intinde pe o foaie din aceea de plastic o fasiuta de piept de pui, se presara condimentele cu masura, apoi punem bucati de branza albastra (le intindem cat se poate de bine cu cutitul), apoi presaram parmezan ras pe toata suprafata si de final, cascavalul la fel de pe toata suprafata. L-am rulat cat s-a putut de bine si de strans iar apoi l-am inconjurat de o feliuta de sunca. Locurile unde ni se pare noua ca ceva ar putea sa scape, le sigilam cu cate o scobitoare.
Intr-o tigaie am incins putin uleiul (initial m-am gandit sa le pun si pe grill… feel free to try) si le-am pus la prajit. Cate doua, ca sa nu se-nghesuie nimeni prin tigaie. Tinute cam 5 minute pe fiecare parte, credeti-ma rezultatul este de-a dreptul si de-a stangul si de mare exceptie. Nu conteaza cu ce le serviti. Sa fie o garnitura delicioasa si low-carb, ca altfel am nenoroci masa asta delicioasa de almost ZERO carbs.
Leave a comment