Adica ne pregatim de Craciun mancand chestii cat mai usoare in cele cateva zile ramase. Sau si mai bine, nemancand nimic. Ca stiu eu ca de duminica incolo vom sparge orice norma. Asa ca imi facu mie cu ochiul bucatoaia asta de pesteleu si il cumparai si il gatii atat de simplu ca nici nu prea am ce sa scriu. Dar sa va spun totusi ce si cum am folosit:
– una bucata file de somon
– 2 catei de usturoi
– 2 linguri de ulei
– cateva linguri de apa
– sare
– 2 feliute de lamaie
Aici e totul simplu: am prajit somonul in tigaita unsa cu ceva ulei. Iar somonul l-am uns cu ceva mirodenii pentru peste.
Am frecat usturoiul cu putin ulei, sare si am adaugat apa.
Am taiat cele 2 feliute de lamaie.
Am pus pe farfurie si am mancat. Fara usturoi, avem ZERO carbs, cu usturoi cred ca avem maxim 5. Deci se poate manca fara absolut nici o grija. Si mosu din poza este foarte fericit ca in sfarsit poa’ SA VINAAAA!!!!
Leave a comment